آیا به دنبال راهی ساده و موثر برای سرمایه گذاری با پول کم هستید؟ اپلیکیشن سرمایه گذاری با پول کم میتوانند گزینههای جذابی برای شما باشند. در این مقاله، بهترین اپلیکیشنهایی که به شما این امکان را میدهند که با سرمایه کم به بازار سرمایه و سایر فرصتهای سرمایهگذاری وارد شوید، معرفی میشوند.
آیا به دنبال راهی ساده و موثر برای سرمایه گذاری با پول کم هستید؟ اپلیکیشن سرمایه گذاری با پول کم میتوانند گزینههای جذابی برای شما باشند. در این مقاله، بهترین اپلیکیشنهایی که به شما این امکان را میدهند که با سرمایه کم به بازار سرمایه و سایر فرصتهای سرمایهگذاری وارد شوید، معرفی میشوند.
یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان
هست که میلیون ها نفر روزانه در این اپلیکیشن معامله میکنند
اپلیکیشن فارکس انواع مختلفی دارد
بعضی ها صرفا برای ارائه اخبار اقتصادی و استعلام قیمت دارایی ها و… کاربرد دارند و برخی دیگر کاربردی تر هستند و برای خرید و فروش طلا، سهام، جفت ارزها.. قابل استفاده است .
نرم افزار های متاتریدر ۴ و ۵، نینجا تریدر، سی تریدر و تریدینگ ویو بعنوان
۵نرم افزار برتر تریدر فارکس برای کاربران ایرانی معرفی شد.
نرم افزار متاتریدر ۴ (MetaTrader 4):
متاتریدر یکی از نرم افزارهای قدیمی و محبوب برای معامله گران فارکس است
در دو نسخه متاتریدر ۴ و متاتریدر ۵ به بازار ارائه شده
که نسخه ۴بدلیل سادگی و امکانات فوق العاده بیشتر مورد استفاده کابران فارکس قرار دارد
از مزایای متاتیدر ۴ که به آن MT4 هم گفته میشود امکانات مورد نیاز جهت تحلیل بازار و انجام معامله روی دارایی هاست
مثل نمودار قیمت داراییها ، اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال، هشدارهای قیمتی، قابلیت برنامهنویسی، ثبت سفارش خرید یا فروش و…
علاوه بر این تقریبا تمام بروکرهای معتبر فارکس از آن پشتیبانی میکنند. بنابراین بعد از ثبت نام در هر بروکر، میتوانید حساب معاملاتی خود را به متاتریدر ۴ متصل کنید و معاملات خود را انجام دهید.
متاتریدر ۵ نسخه پیشرفتهتر متاتریدر ۴ است که در سال ۲۰۱۰ بهعنوان جایگزین جدیدتر این نرم افزار به بازار ارائه شد.
زبان برنامهنویسی این دو نرم افزار با یکدیگر تفاوت دارد. زبان برنامهنویسی نسخه پنجم، امکانات بیشتری دارد و برای همین کسانی که بهدنبال استفاده از امکانات جانبی مانند استفاده از رباتهای معاملهگر هستند، بهتر است به سراغ MetaTrader 5 بروند.
سرعت بیشتر در انجام معاملات، پشتبانی از بازار های مختلف ، تعداد اندیکاتورهای بیشتر، عملکرد بهتر در ذخیرهسازی دادهها و قابلیت «نتینگ» (Netting) و هجینگ از دیگر مزایای متاتریدر ۵ نسبت به متاتریدر ۴ است. اما به دلیل پیچیدگی استفاده جامعه کابری کوچکتری نسبت به متاتریدر ۴ دارد
نرم افزار فارکس نینجا تریدر (NinjaTrader):
نینجا تریدر سال ۲۰۰۳ یعنی دو سال زودتر از متاتریدر ۴ عرضه شده .
برای استفادت از امکانات این اپلیکیشن باید اشتراک ماهیانه پرداخت کنید
یکی از ویژگی های جالب نینجا تریدر استفاده از معاملات مجازی و شبیه سازی شده است با این قابلیت میتونید بدون سرمایه به انجام معامله بپردازید و استراتژی های معاملاتی خود را تست کنید.
نرم افزار سی تریدر (cTrader):
سی تریدر در مقایسه با متاتریدر و نینجا تریدر سابقه کمتری دارد اما امکانات بینظیر آن منجر شده کاربران فارکس آنرا به سایر گزینه ها ترجیح دهند.
نمودار های پیشرفته ،پشتیبانی از معاملات خودکار، سرعت بالای اجرای تراکنش ها ، ابزار های پیشرفته تحلیل نمودار…از امکاناتی است که باعث شده رقیب مناسبی برای متاتریدر باشد.
علاوه بر این امکان استفاده از نسخه اینترنتی و تحت وی سی تریدر نیز وجود دارد .
از معایب این نرم افزار میشود به پشتیبانی محدود توسط بروکر ها، محدودیت در شخصی سازی، پشتیبانی محدود از بازار های مختلف ، یادگیری نه چندان راحت اشاره کرد
نرم افزار تریدینگ ویو (TradingView):
پلتفرم تردینگ ویو هم بهشکل نرم افزار و هم بهصورت اینترنتی قابل استفاده است، امکاناتی مثل تحلیل نمودار و ابزارهای تحلیلی ، امکان اتصال بروکرهای مختلف به آن و انجام معامله و ترید را داراست
تریدینگ ویو هم بهشکل نرم افزار رایانهای و موبایل قابل دانلود و نصب است و هم میتوان بهصورت تحت وب استفاده کرد. ضمن اینکه استفاده از این پلتفرم رایگان است اما با پرداخت اشتراک ماهانه و تز بین بردن محدودیت ها میتوانید از امکانات بیشتر آن استفاده کنید.